Bedrijfsinfo

Mijn naam is Tina van de Ven en ik ben de trotse eigenaresse van trimsalon Diablo, gevestigd in Lage Mierde. Als gediplomeerd hondentrimster is uw trouwe viervoeter bij mij in deskundige handen.

Vanwege mijn liefde voor dieren, heb ik vanaf mijn 9e jaar mogen assisteren in Haghorst bij een hondentrimsalon. Hierdoor was het snel duidelijk: ik wilde mijn eigen trimsalon! En dat is gelukt, in 2007 opende trimsalon Diablo haar deuren aan de Fabrieksweg te Bladel. En met succes is gebleken, uit de immer groeiende en tevreden klantenkring. Na 10 jaar de stap gezet om de trimsalon aan huis te hebben, sinds december 2017 op het Richelpad 11 te Lage Mierde.

Bij Diablo wordt ieder dier niet alleen liefdevol, maar zeker ook respectvol behandeld. We bekijken samen hoe het dier zich het beste thuis voelt. Dit is per geval uniek natuurlijk, maar zowel huisdier als baasje, worden niet als nummer behandeld bij Diablo!

Als het de eerste trimbeurt voor uw hond is of deze heeft voorheen een nare ervaring gehad, laat het even weten. In dergelijke gevallen zorg ik dat er extra tijd wordt ingepland om uw viervoeter op het gemak te stellen zodat hij op een rustige manier aan alles kan wennen.